06-53215631 info@toedoen.nu
Website ontwikkeling P'titPouss - duurzaam communicatiebureau Toedoen

Website P’titPouss – Hoe maak je jouw initiatief zichtbaar?

19 juni 2020

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde een frisse website voor P’titPouss.

Kinderen zelfredzaam maken. Daar is het @Second Wave Foundation om te doen. “Kinderen die in Nederland naar school gaan, worden gestimuleerd om zelf na te denken. In Afrika gaat dat heel anders.”, aldus één van de mede-eigenaren. Met P’titPouss wil de Second Wave Foundation kinderen uit groep 8 voorbereiden op de eindtest en hun perspectief op vervolgonderwijs verbreden. Het onderwijsprogramma is nu al in vijf Franstalige Afrikaanse landen geïmplementeerd! We ondersteunen P’titPouss met de ontwikkeling van de website: https://www.petitpouss.fr.

Uiteraard blijven we de Second Wave Foundation volgen en wensen hun veel succes bij het najagen van deze droom!

#Toedoen #communicatie #website #positieveimpact #maatschappelijk

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen: afgelopen week is voor het eerst meer dan helft van alle gebruikte elektriciteit in Nederland uit hernieuwbare bronnen afkomstig. Dit blijkt uit cijfers van de website Energieopwek.nl, een website die is verbonden aan het...

Lees meer
Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen is een samenwerking aangegaan met Mugjes. Hét onafhankelijke platform met kindvriendelijke activiteiten en locaties in Haarlem en omstreken. Frederiek van Waes en Nicoline van Slingelandt, oprichters van Mugjes, schreven daarover het volgende bericht: --...

Lees meer

cases die ertoe doen

opdrachten waar we trots op zijn

Evenement Social Impact Night (The Impact Days)

60 sociale ondernemers bijeengebracht tijdens de Social Impact Night. Het kick-off evenement van The Impact Days in Haarlem. Toedoen verzorgde het gehele communicatieproces rondom het evenement.

Bekijk het project

Animatie Verduurzaming appartementen

Het versnellen van de energietransitie door het proces van verduurzaming bij VvE’s te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Toedoen ontwikkelde een animatie waarmee bestuurders en beheerders inzicht krijgen in het proces.

Bekijk het project

Responsive website P'titPouss

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde voor deze vraag een frisse website voor het digitale onderwijspakket van P’titPouss.

Bekijk het project