06-53215631 info@toedoen.nu

SDG Action Days

n
23 september 2021

SDG Action Days

24 & 25 september 2021 zijn de SDG Action Days! De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Waar staan we met de SDG’s? En hoe kunnen we gezamenlijk extra stappen zetten om de Goals te realiseren? Als duurzaam communicatiebureau zijn wij geïnteresseerd!

Positieve impact en SDG’s

Bij Toedoen meten we de gerealiseerde positieve impact van onze duurzame communicatie aanpak aan de hand van de  (SDG’s). Dit zijn 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen, een mondiaal kompas voor een eerlijke en duurzame wereld in 2030.

Duurzame en inclusieve samenleving

Het programma richt zich op het professionele netwerk en geïnteresseerden die actief zijn met de SDG’s. De dag wordt georganiseerd door SDG Nederland in samenwerking met PwC, Gemeente Amsterdam, Global Compact Network Netherlands, DSGC en KIT Royal Tropical Institute/SDG House. Met het thema ‘Creating an SDG Movement Together’ ligt de focus op lokale acties die bijdragen aan een meer duurzame en inclusieve samenleving.

Online workshops en activiteiten

Tijdens de SDG Action Day op 24 september zijn er interessante online workshops. Zaterdag 25 september is dé dag om te zien wat er in jouw omgeving al georganiseerd wordt omtrent de SDG’s. Er is een activiteitenprogramma op 17 locaties verspreid door heel Nederland. Ga op een SDG Tour door je eigen stad, doe mee aan een debat of bezoek een foto. Op de interactieve landkaart vind je een overzicht van alle activiteiten.

#Communicatie #Duurzaamondernemen #SDGactiondays

 

Ook benieuwd aan welke SDG doelstellingen wij bijdragen met onze partners?

Building Beira Back Better – verhaallijn en presentatie

Hoe maak je van complexe informatie een relevant verhaal? De doelgroep? Partners die willen investeren in de weerbaarheid van de stad Beira. Het werken aan de lange termijn weerbaarheid tegen effecten van klimaatverandering in Beira, Mozambique draagt bij aan doel 11. Duurzame steden en gemeenschappen, doel 13. Klimaatactie en doel 17. Partnerschap om de doelen te bereiken. Bekijk het project.

Voor meer cases en bijbehorende SDG doelstellingen zie ons portfolio.

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen: afgelopen week is voor het eerst meer dan helft van alle gebruikte elektriciteit in Nederland uit hernieuwbare bronnen afkomstig. Dit blijkt uit cijfers van de website Energieopwek.nl, een website die is verbonden aan het...

Lees meer
Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen is een samenwerking aangegaan met Mugjes. Hét onafhankelijke platform met kindvriendelijke activiteiten en locaties in Haarlem en omstreken. Frederiek van Waes en Nicoline van Slingelandt, oprichters van Mugjes, schreven daarover het volgende bericht: --...

Lees meer

cases die ertoe doen

opdrachten waar we trots op zijn

Evenement Social Impact Night (The Impact Days)

60 sociale ondernemers bijeengebracht tijdens de Social Impact Night. Het kick-off evenement van The Impact Days in Haarlem. Toedoen verzorgde het gehele communicatieproces rondom het evenement.

Bekijk het project

Animatie Verduurzaming appartementen

Het versnellen van de energietransitie door het proces van verduurzaming bij VvE’s te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Toedoen ontwikkelde een animatie waarmee bestuurders en beheerders inzicht krijgen in het proces.

Bekijk het project

Responsive website P'titPouss

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde voor deze vraag een frisse website voor het digitale onderwijspakket van P’titPouss.

Bekijk het project