06-53215631 info@toedoen.nu

The Impact Days 2021: Haarlemse ondernemers van de toekomst

14 november 2021

The Impact Days 2021: Haarlemse ondernemers van de toekomst

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat we weer massaal inkopen doen. Een op de vijf Nederlanders bleek afgelopen jaar al bewuster na te denken over wát ze kopen, en dat worden er steeds meer. Om consumenten, organisaties en (lokale) overheden te inspireren over hoe – en waar – verantwoord inkopen te doen, organiseren Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht, samen met sociaal ondernemers uit de stad, The Impact Days 2021.

Tijdens de vierde editie van dit event, openen Nederlands’ meest innovatieve ondernemers en duurzame pioniers hun deuren voor iedereen die op een verantwoorde manier inkopen wil doen. Tijdens de feestdagen en daarna.

Ook in Haarlem worden alle plekken zichtbaar gemaakt waar gebouwd wordt aan een duurzame en eerlijke wereld. Vanaf 18 november kun je bij deze winkels en bedrijven terecht voor de coolste gadgets, toffe designers items – al dan niet gemaakt van gerecycled textiel -, en de nieuwste trends op het gebied van bijvoorbeeld plantaardig eten. Genoeg te halen voor de komende feestdagen dus, maar er is nog meer! Je kunt tijdens deze dagen die in het teken staan van verantwoord ondernemen ook meedoen aan workshops of een inspirerend kijkje achter de schermen nemen bij deze game changers.

Nieuwsgierig? Het volledige programma is terug te vinden op de website van The Impact Days.

Samenwerken aan een betere stad

Toedoen is communicatiepartner van Stichting Stadsgarage en verzorgd de communicatie voor onder andere The Impact Days in Haarlem. Benieuwd wat we nog meer doen? Bekijk de case: Samenwerken aan een betere stad en ontdek hoe wij ons inzetten voor de energietransitie en impact ondernemerschap.

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen: afgelopen week is voor het eerst meer dan helft van alle gebruikte elektriciteit in Nederland uit hernieuwbare bronnen afkomstig. Dit blijkt uit cijfers van de website Energieopwek.nl, een website die is verbonden aan het...

Lees meer
Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen is een samenwerking aangegaan met Mugjes. Hét onafhankelijke platform met kindvriendelijke activiteiten en locaties in Haarlem en omstreken. Frederiek van Waes en Nicoline van Slingelandt, oprichters van Mugjes, schreven daarover het volgende bericht: --...

Lees meer

cases die ertoe doen

opdrachten waar we trots op zijn

Evenement Social Impact Night (The Impact Days)

60 sociale ondernemers bijeengebracht tijdens de Social Impact Night. Het kick-off evenement van The Impact Days in Haarlem. Toedoen verzorgde het gehele communicatieproces rondom het evenement.

Bekijk het project

Animatie Verduurzaming appartementen

Het versnellen van de energietransitie door het proces van verduurzaming bij VvE’s te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Toedoen ontwikkelde een animatie waarmee bestuurders en beheerders inzicht krijgen in het proces.

Bekijk het project

Responsive website P'titPouss

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde voor deze vraag een frisse website voor het digitale onderwijspakket van P’titPouss.

Bekijk het project