06-53215631 info@toedoen.nu

Toedoen start samenwerking Mugjes

n
4 april 2022

Toedoen is een samenwerking aangegaan met Mugjes. Hét onafhankelijke platform met kindvriendelijke activiteiten en locaties in Haarlem en omstreken. Frederiek van Waes en Nicoline van Slingelandt, oprichters van Mugjes, schreven daarover het volgende bericht:

Mugjes start samenwerking met communicatiebureau Toedoen

Mugjes start samenwerking met communicatiebureau Toedoen. Het Haarlemse bedrijf van Kim Nooij en Sharon de Groot werkt aan sociale en duurzame projecten. Op thema’s zoals klimaat & energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen maken ze de vertaalslag van beleid naar doen.

Bewust omgaan met de natuur

Het was de missie van Toedoen gecombineerd met een ondernemende aanpak die Van Waes en Van Slingelandt meteen aansprak. ‘Wij vinden het belangrijk om jonge ouders te laten zien waar je in de regio goed buiten kunt spelen. Daarnaast willen we op een praktische manier bewust omgaan met de natuur, zodat onze Mugjes en hún Mugjes daar later ook nog van kunnen genieten. Toedoen helpt ons onze doelgroep nog beter te bereiken en wij delen graag ons Haarlemse netwerk met Sharon en Kim,’ aldus de oprichters van Mugjes.

Duurzame leefomgeving

Van groene webhosting tot brochures van gerecycled papier, gerealiseerd met Nederlandse groene stroom. Toedoen kiest in zijn communicatiemiddelen voor uitingen die ertoe doen. Voor het verduurzamen van woningen organiseren ze bijvoorbeeld evenementen en maken positieve voorbeeldverhalen van pioniers. Zo krijgen ze bewoners en ondernemers in beweging voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. En welke Mug wil dat nou niet?

Wil je weten wat Toedoen voor jou kan betekenen?
Neem contact op met Sharon:
E: sharon@toedoen.nu
www.toedoen.nu

Tekst: Nicoline van Slingelandt

Volg Mugjes op Facebook en Instagram voor hun tips voor locaties en leuke activiteiten met kinderen!

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen: afgelopen week is voor het eerst meer dan helft van alle gebruikte elektriciteit in Nederland uit hernieuwbare bronnen afkomstig. Dit blijkt uit cijfers van de website Energieopwek.nl, een website die is verbonden aan het...

Lees meer

cases die ertoe doen

opdrachten waar we trots op zijn

Evenement Social Impact Night (The Impact Days)

60 sociale ondernemers bijeengebracht tijdens de Social Impact Night. Het kick-off evenement van The Impact Days in Haarlem. Toedoen verzorgde het gehele communicatieproces rondom het evenement.

Bekijk het project

Animatie Verduurzaming appartementen

Het versnellen van de energietransitie door het proces van verduurzaming bij VvE’s te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Toedoen ontwikkelde een animatie waarmee bestuurders en beheerders inzicht krijgen in het proces.

Bekijk het project

Responsive website P'titPouss

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde voor deze vraag een frisse website voor het digitale onderwijspakket van P’titPouss.

Bekijk het project