06-53215631 info@toedoen.nu

Spreken wij jou op de beurs Huis & Energie?

9 november 2021

De nationale consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen. Met drie dagen inspiratie, tips, producten en lezingen voor en over het verduurzamen van je huis. Je vindt er alles over o.a. zonnepanelen, duurzaam verwarmen & koelen, verlichting, woningisolatie en ventilatie.

De beurs is van vrijdag 12 t/m zondag 14 november 2021 Expo Haarlemmermeer, een groene locatie, in Vijfhuizen. Een thuiswedstrijd voor Toedoen, lekker met de fiets.

Spreken wij jou op de beurs Huis & Energie? Duurzame collega’s (fabrikanten, groothandels, leveranciers, duurzame duizendpoten, leveranciers, dienstverleners, energiebedrijven en adviseurs), wil je weten hoe wij je kunnen helpen met communicatie voor energiebesparing, duurzame energieopwekking en duurzaam wonen? Stuur ons een berichtje of email. Tot op de beurs!

#energiebesparing #duurzaamheid #energietransitie #duurzaamwonen #communicatie #huisenenergie

 

Impact maken met duurzame communicatie

Wil je ook impact maken? Je werkt aan thema’s zoals duurzaamheid, de energietransitie of circulair ondernemen. Je wilt bijvoorbeeld huizenbezitters adviseren bij het verduurzamen van hun woning of investeerders binden aan jouw project dat gaat over een klimaat- en toekomstbestendige stad. Toedoen ontwikkelt communicatieaanpakken en communicatiemiddelen. Dit doen we binnen de thema’s klimaat en energie en duurzaam ondernemen. We helpen jouw project concreet en tastbaar te maken zodat je mensen bereikt en ook écht impact maakt!

 

Cases over duurzaam wonen en duurzame energie

Wijkaanpak & bewonerscommunicatie
Wij helpen energiecoöperaties, gemeenten en burgerinitiatieven bij de energietransitie. Hoe bereik je de bewoners van jouw buurt, wijk, dorp, stad of regio?
Lees meer

Energietransitie: (Ver)bouwen aan de toekomst
In opdracht voor Synergos Communicatie ontwikkelde Toedoen alle bijbehorende communicatie voor een Energieloket om particuliere woningeigenaren te bereiken en ze zo te helpen om hun huis echt energiezuinig aan te pakken.
Lees meer

Verduurzaming van een VvE – animatie
Hoe maak je het ingewikkelde proces van verduurzaming inzichtelijk? Voor onze opdrachtgever het VvE Duurzaamheidsloket hebben we een animatie gemaakt over de stappen in het proces naar de verduurzaming van VvE’s.
Lees meer

 

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen

Recordopbrengst stroom uit duurzame bronnen: afgelopen week is voor het eerst meer dan helft van alle gebruikte elektriciteit in Nederland uit hernieuwbare bronnen afkomstig. Dit blijkt uit cijfers van de website Energieopwek.nl, een website die is verbonden aan het...

Lees meer
Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen start samenwerking Mugjes

Toedoen is een samenwerking aangegaan met Mugjes. Hét onafhankelijke platform met kindvriendelijke activiteiten en locaties in Haarlem en omstreken. Frederiek van Waes en Nicoline van Slingelandt, oprichters van Mugjes, schreven daarover het volgende bericht: --...

Lees meer

cases die ertoe doen

opdrachten waar we trots op zijn

Evenement Social Impact Night (The Impact Days)

60 sociale ondernemers bijeengebracht tijdens de Social Impact Night. Het kick-off evenement van The Impact Days in Haarlem. Toedoen verzorgde het gehele communicatieproces rondom het evenement.

Bekijk het project

Animatie Verduurzaming appartementen

Het versnellen van de energietransitie door het proces van verduurzaming bij VvE’s te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Toedoen ontwikkelde een animatie waarmee bestuurders en beheerders inzicht krijgen in het proces.

Bekijk het project

Responsive website P'titPouss

Hoe maak je jouw initiatief op een inspirerende manier zichtbaar? Toedoen ontwikkelde voor deze vraag een frisse website voor het digitale onderwijspakket van P’titPouss.

Bekijk het project